Affordable luxury by Eva Kayan

Affordable luxury by Eva Kayan

Eva Kayan biedt een totaalcollectie, welke opvalt door haar bijzondere details en afwerkingen evenals de creatieve en experimentele verwerking van materialen en structuren. De hoogwaardige luxe styling verrast, net als de toegankelijke prijsstelling. “Affordable luxury” volgens Eva Kayan.

Eva Kayan is tijdloos, maar actueel tegelijk en leeftijdsloos, waardoor goed toegankelijk voor een groot aantal vrouwen. Dat de matenrange tot een echt Nederlandse maat 46 gaat, draagt daar zeker aan bij. De collectie nodigt ondernemers uit tot het maken van hun eigen, individuele keuzes. In sets of juist het meer uitdagende cherry picking, itemgericht kopen. De marge varieërt van 2.8-3.0.

About the Brand

De stijl van Eva Kayan laat zich het beste omschrijven als uitgesproken creatief, maar op een geraffineerde, veelzijdige en toegankelijke manier. Van supervrouwelijke zijden jurkjes tot artikelen met een stoer randje, die dan wel weer heel ladylike met een paar mooie hoge hakken worden gestyled. Sowieso biedt Eva Kayan veel mogelijkheden. De items doen het goed op zichzelf, maar je kunt er ook goed mee mixen en matchen, doordat sommige details terugkeren op meerdere modellen. De variatie in de collectie zorgt er verder voor dat het ook in de mix met andere merken een allemansvriend is. Zo hangt Eva Kayan zowel in het hogere segment als in het middensegment naast bekende A-merken helemaal op zijn plaats.


» log in to see more of Eva Kayan » sign up

THE FREE ONLINE TRADE SHOW FOR THE FASHION INDUSTRY

NextCollections.com is a secure Online Trade Fair for the Fashion Industry free for registered retailers. Registered retailers have free access to the latest previews, videos, contacts and lots of B2B info of established and upcoming fashion brands. 24/7, 365 days a year!