No-Nà: leverbaar op korte termijn!

No-Nà: leverbaar op korte termijn!

In de collecties van No-Nà ligt de focus op tops, blazers, jurken, knitwear en blouses. “Kenmerkend zijn mooie, uitgewerkte details en de kwaliteit door productie in Italië”, aldus Dooruiter. “Bij de No-Nà-vrouw wordt geen onderscheid gemaakt in leeftijd, maar in haar levenswijze. Ze is modisch, op de hoogte van de laatste trends en constant op zoek naar nieuwe modellen en kwaliteiten. Ze wordt geprikkeld door mooie materialen en kleuren.” De korte termijncollectie van aankomend najaar bestaat uit drie thema’s, die onderling gecombineerd kunnen worden. Hierbij staan pasteltonen en grijstonen centraal, aangevuld door accentkleuren als framboos, skyblue en mosgroen.

Gemiddelde verkoopprijzen:
Blazer: € 89,- tot € 129,-
Jurken: € 89,- tot € 129,-
Tops: € 49,- tot € 109,-
Knitwear: € 59,- tot € 129,-
Marge: 2.6

About the Brand

Korte termijn-merk No-Nà is door het Italiaanse modemerk Siste’s Spa ontwikkeld om beter in te kunnen spelen op de groeiende wensen van de veeleisende markt. De collecties van No-Nà onderscheiden zich door een vrouwelijke stijl van hoogwaardige kwaliteit. Deze stijl wordt gekenmerkt door kostbare en verfijnde details, aldus importeur Kim Dooruiter. Zij merkt dat er ook vanuit het midden-hoogsegment veel vraag is naar een korte termijn-collectie. Het aanbod is volgens haar echter niet groot. “We zijn op zoek gegaan naar commerciële modische items die op korte termijn leverbaar zijn. De artikelen kunnen bovendien worden nabesteld. Onze collecties zijn vrouwelijk en we kunnen een goede prijs-kwaliteitverhouding bieden; No-Nà gebruikt mooie materialen en rijke afwerkingen. We zijn een van de weinige merken die dit aanbod ook nog vrij snel kunnen leveren. Daarnaast brengt No-Nà het hele jaar nieuwe aanvullingen, net waaraan op dat moment behoefte is op de markt.”


» log in to see more of No-Nà » sign up

THE FREE ONLINE TRADE SHOW FOR THE FASHION INDUSTRY

NextCollections.com is a secure Online Trade Fair for the Fashion Industry free for registered retailers. Registered retailers have free access to the latest previews, videos, contacts and lots of B2B info of established and upcoming fashion brands. 24/7, 365 days a year!