s.Oliver: Real Fashion for Real People

s.Oliver: Real Fashion for Real People

S.OLIVER MEN
De herfst-/wintercollectie van Casual men is 2014/15 zeer gevarieerd. Moderniteit en een passie voor detail zijn hierbij even belangrijk als draagbaarheid. s.Oliver neemt de mannen mee terug in de tijd. De focus ligt op de trendy jaren ’50 en ’60, maar elegantie wordt zeker niet vergeten. Casual men biedt de mannen outfits voor iedere dag en iedere gelegenheid. Er is een breed aanbod aan basics, aangevuld met modieuze en slimme highlights voor uitgebreide combinatiemogelijkheden. Het resultaat? Individuele looks en outfits.

S.OLIVER WOMEN
Het begin van het seizoen staat bij s.Oliver Casual women geheel in het teken van het dierenrijk. Onder het motto ‘Graphic goes Wild’ domineren de dierenprints. Het seizoen gaat verder met stoere punk en grunge. s.Oliver Casual women doet de modemetropool Londen aan met nieuwe en moderne interpretaties van klassieke patronen. In oktober wordt alles weer lekker wild. Combinaties van lang- en kortharige garens zijn perfect voor dit seizoen. Nog iets verder in het seizoen komt s.Oliver in de stemming voor de feestdagen. Casual women laat met zorgvuldig geplaatste details alles glinsteren en glanzen. Alle thema’s hebben een moderne, casual look die de s.Oliver-vrouw alle vrijheid biedt om er op los te combineren.

S.OLIVER JUNIOR BOYS
Herfst/winter 2014/15 laat s.Oliver Junior de jongens echt jongens zijn. Het seizoen begint met de grungestijl uit Seattle, met ruiten, gewassen looks en Henleys. Daarop volgen praktische, sportieve outfits met technische invloeden. Tops en broeken worden voorzien van nieuwe frisse touches zoals neopreen patches, mesh en grote kleurblokken.

S.OLIVER JUNIOR GIRLS
De meisjes worden dit seizoen verwend door s.Oliver. Dierenprints zoals luipaard, zebra en tijger zijn ultrachic en houden ze heerlijk warm. De look krijgt iets meer grunge wanneer ruiten in zwart en rood bijvoorbeeld worden gecombineerd met rozenprints. Daarnaast voelen de jongedames zich in glinsterende items echte prinsessen. Franse teksten, smalle silhouetten met skinny broeken en mooie tops zijn elegant en cool – en zeker nooit te kinderlijk.


» log in to see more of s.Oliver » sign up

THE FREE ONLINE TRADE SHOW FOR THE FASHION INDUSTRY

NextCollections.com is a secure Online Trade Fair for the Fashion Industry free for registered retailers. Registered retailers have free access to the latest previews, videos, contacts and lots of B2B info of established and upcoming fashion brands. 24/7, 365 days a year!