QS: Brite skate & Punk Grunge

QS: Brite skate & Punk Grunge

BRIT SKATE
De sluiting en geplande verplaatsing van de iconische skateparken langs de Londense South Bank roepen veel protest op. De gebruikers zijn rebels en zorgen op hun skates voor veel opschudding. De opvallende sportieve look krijgt een nieuwe interpretatie en lagen zijn een populaire optie in combinatie met skinny jeans, flanellen overhemden en rockprints. Ook de ruiten en patches van de ritse schooluniformen vinden hun weg naar de stoere outfits. Belangrijk is dat de provocatieve stemming overkomt en de items casual en comfortabel zijn. Prints, bijvoorbeeld doodshoofden, mogen hier niet ontbreken. Ook denim speelt een belangrijke rol en is te zien in alle productgroepen. Cool is hier vooral het spel tussen ‘versleten’ en mooi afgewerkte elementen.

PUNK GRUNGE
Bij het thema ‘Punk Grunge’ komen de contrasten van de Russische melancholie en mystieke historie samen. Het resultaat: een stoere punklook. Rusland is met zijn spannende mix van traditie en rebellie een belangrijke inspiratiebron. Bij de stijl staat een opkomende jeugdcultuur centraal. Legerelementen zoals patches op de schouders, leer en stoere ritsdetails onderstrepen het thema. Traditioneel handwerk en royaal aangebrachte decoratieve elementen worden gecombineerd met vintage wassingen, authentiek denim en mooie shirts met print. Jacquards worden opnieuw geïnterpreteerd in indigo garen op overhemden en jassen. ‘Cold dye’-effecten, mystieke prints, zoals vervormde figuren, en bloemdetails vormen een interessant contrast met de grungelook. QS by s.Oliver creëert op geheel eigen wijze een spannend samenspel tussen deze twee werelden.

 About the brand

QS staat voor ultramoderne mode die vooral jonge trendsetters aanspreekt. Typerend voor de collectie is de snelheid en creativiteit waarmee actuele trends worden vertaald naar hoogwaardige kledingstukken met aantrekkelijke kleurencombinaties en bijzonder modieuze pasvormen. Zo creëert QS een individuele look vol verrassende en spannende details. Met twaalf collecties per jaar zijn trends snel terug te zien in het assortiment..


» log in to see more of QS » sign up

THE FREE ONLINE TRADE SHOW FOR THE FASHION INDUSTRY

NextCollections.com is a secure Online Trade Fair for the Fashion Industry free for registered retailers. Registered retailers have free access to the latest previews, videos, contacts and lots of B2B info of established and upcoming fashion brands. 24/7, 365 days a year!